Wednesday, December 8, 2010

takziah cik mat

hari ni tetiba cek buka lappy pagi-pagi. selalunya cek online guna BB saja. buka Ben Ashaari. tak nampak pun cik mat apdet entry. uitt. cik mat sibuk kot. dah dekat petang baru perasan entry dari Ben. takziah cik mat. moga anda tabah menghadapi dugaan Ilahi.

detik kematian yang datang takpa kita duga. hari ni gelak. besok dah duka. moga-moga kita cukup dengan amalan untuk diadili di sana.

6 comments:

AdiaLuze said...

Tula kan...Bila matinye kita, macmn matinye kita...Semua tu kita takkan tahu kan cik chun...Mmmmm

azana said...

sentiasalah ingt mati...

cek chun said...

yalah. agree. ingat mengingati tu kan dituntut.

azzey said...

chek chun: ada gak terbaca dlm blog BA. Takziah utk keluarga nya.....

Mat Gebu said...

TERIMA KASIH, MAAF SEBAB TERLEWAT SINGGAH..

cek chun said...

sama-sama cik mat. semoga anda tabah

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...