Wednesday, December 15, 2010

Arghhhhhhh...

Sepatutnya cek dah mimpi jumpa harry
Sepatutnya cek dah terbuai di alam fantasi
Tapi kenapa cek masih dok type ini entry?

Tak boleh tidur
Tak boleh tidoq
Tak mengantuk
Tak tau pasaipa

Kalau ikutkan letih kaki, memang patut dah terbongkang.
Kalau ikutkan lenguh tangan, memang patut dah pengsan.
Tapi mengapa mata masih tak mau pejam?

Dengan broadband yang menyesakkan hati
Nak blogwalking pun tak jadi
Dengan coverage BB yang sengal-sengal manja
Cek hanya mampu tengok saja.

Cc: kang ada jugak orang bejoging dalam rumah ni.arghhhhhhhhh....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Zara Affendi said...

salam..^_^

hehehhe.. kesian jek.. tape2 tgu 'cuaca' elok dulu la yer..sabar2.. hehe

cek chun said...

Thanks zara. Pengsan juga akhirnya kol 4 :p

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...