Thursday, December 23, 2010

a tribute to budak ijau aka SZ

sebenarnya banyak hari dah cek chun perasan yang dia tak datang. selalunya dia lah yang rajin memberi komen. mungkin dia sibuk. maklumlah, rumah dah makin femes. jenuh la membalas jejak kawan-kawan.


kenapa dia yang cek chun perasan sangat? mungkin sebab dia sekampung. orang kedah. blog pun cantik. tak serabut. tiada widget melampau. isi blog pun menarik. dah lebih lapan ratus pengikutnya.  dan yang paling cek chun perasan, dia rajin menjengah blog kawan-kawan.

namanya solihin zubir, tapi cek chun gelarnya budak ijau. saja kasi manja sikit. kekadang bila tulis entry, cek chun mesti akan terpikir, apa lah si budak ijau ni nak komen agaknya. mungkin dia tak sedar, caranya telah menyebabkan kakak ni berkobar-kobar menaip entry.

rupanya baru sebentar tadi cek chun tengok nukilan terbarunya. dan mungkin entry terakhir. dah nak berhenti berblogging. katanya ada masalah peribadi. cek chun doakan moga dia dapat berehat dan menyelesaikan semua masalah yang menghalang. going to miss u a lot my bro. that's for sure.

9 comments:

CIK TOM said...

cik tom pun sedih sbb sz nak stop berblog sbb ade mslh peribadi..sz salah seorg yg setia jenguk blog cik tom...

jomlah berdomain..byk kelebihannya..

cek chun said...

akak baru nak kapelkan korang.lol.

Solihin Zubir said...

Ya Allah..
kakak.. sy rasa terkilan sbb bleh terlepas pandang entry ni..
rasa bersalah teramat sgt..
Maafkan sy akak..
terima kasih sudi buat entry nie..
rasa terharu sgt...

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

tu la ..sedih ek kalo de org nk bersara ni....

Amna.Qadeeja said...

xpe,dyer da kembali dgn semngat yg bru..salam kenal,sy follow kamu.. :)

cek chun said...

dak ijau, takde hal la. tulus dari hati tu. susah2 je awk wat entry balas.

cek chun said...

alfalora, hiba sekejap, harap2 prob dia setle dengn hebatnya

cek chun said...

amna, bangkit itu perlu. chaiyok2. thanks yer follow

Solihin Zubir said...

sy pon ikhlas jugak wat entry tu...
rsa terlalu dihargai.. heheh..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...