Tuesday, December 7, 2010

mencari jodoh buat MAT GEBU

salam cik mat.
sihat ka?
duduk lah.
baca leklok naa.
ni hahhh..
ada orang nak suroh cek introdus cik mat kat dia.
dia kata hari-hari dia tengok cik mat masak kat internet.
baru-baru ni cek tunjuk gambaq masakan cik mat kat Jelita.
amboiii, gelak sakan dia.
dia kata cik mat dah famous amos dah.
lepas ni kalau boleh, dia nak try contact AFC pulak.
ada rezeki, boleh la cik mat tunjuk skill kat tv.

dia cukup berkenan sebab cik mat pandai masak.
dah la terror masak western food.
paling dia minat kat spageti olio cik mat la.
dia kata makan banyak-banyak pun tak gemuk punya.
tak payah la dia bertungkus lumus pi gym lepas makan tu.

masakan Melayu pun dia suka.
lagi pedas lagi marveles kata dia.
dia paling suka asam pedas.
pernah rasa di Aseana masa dia turun ke KLCC dua minggu lepas.
sambil makan, terus dia kata.
ni kalau cik mat masak, tentu lagi masyuk.

sekarang dia dah minat Malaysia.
semuanya gara-gara blog cik mat.
kasut Jimmy Choo dia dah pakai.
baju Bernard Chandran pun dia dah tempah.
tunggu nak makan semeja dengan cik mat saja ni.
tu pun kalau cik mat sudi.

kalau jadi kan cik mat.
dia minta makan kat pinggan antik cik mat.
yang bersusun penuh almari tu.
jangan tak tau.
dia pi cari kat Harrods pun tak jumpa.
nampaknya kena datang ke Sedenak baru ada.

so camna cik mat?
ada mau detim ka ngan si dia.
bawah ni cek bagi pictha dia.
jangan renung lama-lama ya cik mat.
kang juling.

http://www.judiciaryreport.com/images/megan-fox-9-25-08.JPG

21 comments:

Siti said...

wah cepatnye join..hehe :)

cek chun said...

hehehehe.. dok tgok blog cikmat hari2. ilham mencurah la :-p

nazirulhazwan~ said...

megan fox!! toksah ofer kat mat kak, offer kat sy jer yang ni.haha

cek chun said...

hahahahah.. adoihh. gelak kuat aihhh.
kalau berjaya, akak cari kat awk lak naz :p

nur said...

wah.. kreatif betoila ...
nice!
ALL IN ONE

The Nurul said...

hahahhaha menarik ni.

amimarz said...

all the best ya!!!

Syafiq Rosli said...

hoho..megan fox ni..

Lelord said...

whoa...cool i like

Mat Gebu said...

Salam che chun...
Wawawaaaa...hahahaha.terima kasih2.. nak pengsan sat yea..

cek chun said...

Tq nur
Tq nurul
Tq amimarz
Tu megan chick la syafiq ;)
Tq lelord
Wasalam cik mat,
Lupa nak boh pengsan!!! kat part last tu. Hahahaha

puteri cahaya. said...

hahaha.. lawak la!.. segmen nie memang wat pu3 sihat dari demam.. hehehehehe.. :) so sweet. jom bace entri pu3 plak http://ainblogger.blogspot.com/2010/12/mencari-jodoh-buat-mat-gebu.html

Azza Firza said...

hahaha, gud luck yaa ;p salam maal hijrah, semoga impian anda tercapai yaa, hehe, nak menang RM50? ayuhh, join kontest bersama azza (:

http://zaza96.blogspot.com/2010/12/review-paling-kreatif-azzafirza-rm50.html

m i m i said...

hahahaha, kelakar. mat salleh rupenye nye. saye pon join gak. hehe ushar la kalo rajin.. :)

Cik Hasnah said...

Wuahhhh!!! Megan fox~

Jom, tengok calon2 dr Asna plak~

http://asnachannel.blogspot.com/2010/12/mencari-jodoh-buat-mat-gebu.html

misz nana said...

cun woo awek nih.. heheh

cek chun said...

hahaha. memang lawak tul segmen nih. gelak dari smlam tak habih lgi.
nanti chun terjah semua k

Tomato Gurl's Life said...

good luck cek..harap2 mat gebu suka..hehe..

cek chun said...

tq cik tom :)

Lulu caldina said...

susah nak tolak kalau megan fox..ngee

cek chun said...

lulu, pinjam caldina wat kereta pengantin sat :p

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...