Thursday, December 30, 2010

baru nak bercoti ka wehh

coti dah nak habih, cek baru terhengeh-hengeh nak bercoti. nampaknya minggu ni setiap hari ke tempat kerja. thanks to skuad harimau malaya, besok cek duduk kat rumah saja. maka planning pon dibuat di meja batu di tepi tangga sekolah tadi. bosan weh. dah sebulan lebih dok saja, berulang alik ke alor setar-penang dan mengkayakan plus highway, maka sampailah masa untuk mengkayakan orang lain pula.

semua plan dibuat adhoc saja. cuma hotel reservation baru dok google tadi. plannya 3 hari 2 malam. cari tempat yang penuh kehijauan macam blog solihin tu. memang nak destress besar-besaran la ni. sambil mempraktis segala mak nenek shoot yang pernah dibelajar dulu. maka boleh la di fully utilisekan d5000 tu. wuyuuuu!!


ehh. mau packing nih. konon-kononnya jadi bagpackers. tapi beg mekap saja dah se beg. bagpackers pebenda camtu. kohkohkoh..

pictha source: explorasiseni.blogspot.com

6 comments:

Solihin Zubir said...

haha... mai lepak blog sy jela akak.. hehe..

err... akak.. link green syndicate kt bloglist aku tu kena tukar laa..

errmmm.. thanx coz slalu bg support.. :D

cek chun said...

muntah ijau kang kalo dok lepak sana selalu.haha. jap lgi akak tukaq wokeh

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Oh btw entri ni memang syok! Nice!

Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

ainnoraini said...

salam ziarah dipagi hari...

nza said...

baru nk g brcuti ke????

cek chun said...

Swift,jemput I p dengan keta u ok :p
Hai ain
Nza, bru berkesempatan nak p :)

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...