Friday, December 10, 2010

mencari barang yang hilang

Pernahkan anda terlupa di mana letaknya barang yang anda simpan di dalam rumah kerana terlalu lama disimpan ataupun barang itu hilang di kawasan halaman rumah ataupun di mana juga? Untuk mencarinya bukanlah perkara yang mudah dan mungkin sehingga berpeluh dibuatnya pun masih belum berhasil untuk menemuinya. Untuk membantu anda mudah untuk mencari sesuatu yang anda cari, amalkanlah petua ini.

Baca SELAWAT (berulang-ulang kali) ketika anda sedang mencari barang itu sambil fikiran anda ingatkan kembali bilakah waktu akhir anda nampak atau pegang barang itu. Sekiranya barang itu masih ada di dalam rumah,  anda akan menemuinya semula.

maklumat tambahan
kalau barang hilang sebab dicuri..bangun setelah dua pertiga malam utk solat taubat,solat tahajjud & solat hajat..didalam doa mohon hajat dgn membaca 31x ayat 31 surah arRa'du diakhiri dgn ayat yg Pak Ngah postkan diatas..amalkan 3 hari berturut2 dgn penuh keyakinan..Insya Allah dimakbulkan..barang akan dipulangkan!

sumber di ambil dari fb pak ngah aka farit ismeth emir
http://www.facebook.com/note.php?note_id=166949843345504&id=114166781930057

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...