Sunday, December 12, 2010

berbaloi ka?

ada blogger kata cek rajin join segmen Ben. tapi sebenarnya,  kebetulan semua segmen tu boleh cek karang tanpa pikir panjang-panjang, jadi cek join la. lagipun banyak faedah juga nih.

sejak segmen nak mengawinkan mat gebu, ramainya yang datang baca dan jadi follower. nampak tak follower cek dah bertambah? sebenarnya dulu nak cecah 40 pun payah. sekarang kejap ja dah 60 lebih. jadi boleh kenal-kenal melalui blog masing-masing. masa untuk menambah kawan-kawan.

sekarang bila join BlogLarian, makin ramai yang datang. ada yang sekadar menjenguk. jadi lah dari tak ada. kalau suka, singgahlah selalu :)

4 comments:

Solihin Zubir said...

kamu slalu join eh segmen Ben?
sy plak slalu terlepas.. laju betul dia tukat segmen.. smpai tak sempat catch up.. huhu..

cek chun said...

baru 3 jer solihin. memang laju. tak larat lari aihh. buat yg terdaya saja

Annie said...

Ziarah blog awak. Setuju sgt, bloglarian ni buat traffic jadi busy.

Cik Su said...

cik su sokong dengan cek.. ade manfaat utk kita jadi koin je la .. ape salah nye kan

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...