Sunday, December 19, 2010

candid itu cun la

masa blog walking tadi, cek chun terserempak dengan contest adik manis ni. give away dia yang pertama tu. oleh sebab syaratnya pun mudah, cek pun teringin la nak juin.

cun nya camera kak chun..  (terkejut la tu konon..wakakakah)
gambar ni di tembak semasa musim hari raya aidil fitri. masa semua orang dah penat beraya, budak-budak ni pulun menari dan bermain sambil golek-golek. yang tua semua tengok saja jer. boleh gak gelak-gelak dengan telatah mereka.

dilla suruh tag tiga bloggers. tapi sebab cek chun nak bagi meriah contest dilla, akak kasi tag semua bloggers yang ada kat atas tu.
 okeh tak geng? jom join :)

6 comments:

MiszNoRuL said...

kak chun,
tu muka tkejut ka? macam tk terkejut ja..comey je..hehehe..gudluck!

Sepatu Hijau said...

salam


cun gambar tue

semoga berjaya :)

dilla adilla said...

ahaa...akak, tq join...

comelnye gambar 2... sukee..ngee3x

cek chun said...

norul, kena letak caption lain la (comey la tu konon, wakakakakah)

SH, tq. budak2 tu yg cun

dilla, comey ker? sila la bagi menang. hahaha

Mata Hati said...

comel gambar tu.. muka excited tu

Amy Syaquena said...

As'salam..

comelnya pic tue..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...