Sunday, December 12, 2010

Skippy chunky yang menagihkan

Mujurlah cek beli dalam pek kecil saja. Mujurlah ada tulis cholesterol free food.
Mujurlah cek masih ingat dunia.
Mujurlah..

Sumpah tak mau beli dah.
Fullstop.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

KINA said...

kenapa tak mo beli? hehe

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Sharing is caring!,
Kalau best..sebar pada kawan kawan ya!

cek chun said...

mekdonel, sakan hg promot yer. dok baca ari2 dah tu :p

kina. toooo yummy la.not good for me :P

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...