Friday, December 17, 2010

ala ala a tok, jangan saman

dah check saman ka? cepat-cepat. tengah ada diskaun nih. 50% tu. ingat jusco je ka boleh bagi. PDRM pun boleh kasi tau. pergi kat website myeg cuma ingat nombor ic dan no plat kenderaan. kemudian tunggu saja skrin di atas keluar.

tengok betul-betul kat tengah tu. ada saman ke tak?  benda hijau tu bukan part of the screen ok. tu saja cek letak. tuan tanah seronok sebab tak kena saman :-p

credit to JMR 

3 comments:

diana said...

akak pun tak dak saman..
sebab tak pernah bawak kereta ka moto ka..
heheh

Solihin Zubir said...

polis tak berani sama sy.. haha.. ;-p

Nur Ardilla Najwa said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...