Monday, December 20, 2010

kenanganku sebagai blogger

sambil tengok tv, jom kita join segmen ben lagi. kali ni jawab soalan tentang blogging world pula.
  • tarikh lahir blog ni is 25.5.2010
  • punca kelahiranya kerna semangat nak menulis tu meluap-luap balik setelah sekian lama meninggalkan bidang yang dipelajari dulu. so the best way is blogging la. masa ni jugalah berkenalan dengan tok guru yang mengajar selok belok buat blog. setia mendengar dan membantu.
  • orang pertama menjadi follower ialah kawan cek chun juga. sama-sama menbangunkan blog untuk kesihatan. 
  • entry pertama sebagai blogger bertajuk my work place. masa tu tengah berserabut minda dan sekitar dek kerna bebanan kerja yang melampau (macam la banyak sangat kerja dia :p) 
  • entry yang paling fofular tentulah berkitar tentang orang fofular jugak. khas untuk cik mat gebu. cadangnya nak jodohkan dia dengan megan fox. tapi nampaknya megan tak boleh nak komited la pula. dok sibuk nak promosi transformer tahun depan. rugi tul.
  • bloger pertama yang cek jumpa? tak de lagi la ben. coming soon, insyaallah. 
  • blog yang paling cek chun minat? aidid muaddib. nak tau kenapa? p la baca.
  • kenangan manis - sangatlah banyak. tiap kali tengok orang komen, cukup buat cek chun tersengih sorang-sorang. tengok pula yang bertandang orang yang sama, lagi cek chun suka. terima kasih  :) 
  • kenangan pahit - alhamdulillah, takde lagi. hopefully tak payah la ada yer. 
  • harapan cek chun agar blog ni dapat jadi tempat luahan hati tanpa perlu apa-apa kontroversi. 

11 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam

ala...rugilah tak dapat baca ttg soalah last, tentang harapan pada blog kamu

nanti..edit yer,nak tahu juga..mana tau..nak setanding dgn blogger ben..
boleh kita belajar skill sama-sama

Nur Mudrikah said...

sekarang ni ada org komen tersengih tak?haha

dtg ziarah cari kawan ni. kip in tac k!

Nur Mudrikah said...

sekarang ni ada org komen tersengih tak?haha

dtg ziarah cari kawan ni. kip in tac k!

Lulu caldina said...

semoga berjaya dlm dunia blogger...

cek chun said...

aisey. terlepas pandang lak. skrang gak p edit.

terima kasih ya CR, nur, lulu,

Lelord said...

salam kenal& good luck

Nordin said...

follow :)

baju yang diperbuat dari spray

micky eyqa said...

keep it up k dear ^-^
follow

misz nana said...

teruskan berblogging :)

Zana :) said...

keep blgging ^^

farhaniza azman said...

heheheh...nice blog! keep blogging ye.. dah folo sini dah..jom folo balik

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...