Thursday, December 9, 2010

blogLarian yang best tapi...

terkujat sekejap bila buka blog.
ramainya tengah skodeng.
rupanya dari blogLarian.
wahhh.. memang akan up traffic macam ni.
trima kasih pada yang punya idea.
briliant sunggoh medula oblogata.

maka cek pon mula lah berlari bersama.
cek dalam senarai group 92.
tapi bila buka saja, hampir lemah jantung dibuatnya.
mana taknya, kalau satu blog ada lagu,
3 blog bergabung macam mana?

ohhh cek dah mula pening.
nak BW terus jadi tak seronok.
cek tak boleh nak mute the volume.
nanti ada yang nak cet di YM dan FB
buzz banyak kali pun nanti tak perasan.

cek harap sangat lah pada yang membaca
lagu tu untuk santapan telinga anda
cuba contohi blogger-blogger berjaya
lagu pun tak ada
apatah lagi widget yang menyala-nyala

7 comments:

Kie-yu said...

setuju!
blog blog tu yg buat loading lmbt
penat tol tggu
ni pun ai da skip 1 blog trus ke belog kamu

Solihin Zubir said...

btoi2.. tak semua org suka lagu yg kita suka..

cek chun said...

tq kieyu. harap fareed dapat lakukan seseuatu kat BL tu.

ya lah solihin. rasanya mp3 player dalam lappy tu dah cukup untuk dengar sorang2 :)

Obie said...

cek pun tak suka kalau blog ada lagu dan banyak widget.

berat blog jadi.

dah la laptop lembab..hee.

kalau pasang lagu tu pulak, jenuh plak nak cari mana nak off ni..

sebab bunyinya dah macam lalat.

:)

cek chun said...

obie, sgtlah agree. payah sgt cek klik pangkah sja :p

azzey said...

Chek Chun: Saya pun join ni. kat senarai ke-72 (AZZEYATIN BLOG)

Cik Tom said...

cik tom setuju..kdg berat nak load satu blog tue buatkn notebook cik tom jadi hang..huk3

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...