Wednesday, December 15, 2010

makanan dolu-dolu

ais krim kepit dan sengkuang spread. tetiba je bagi nama omputih. sebenarnya pakcik tu sapu kuah rojak dan tabur dengan kacang tumbuk. dua-dua benda ni kalau makan, mesti comot nya mulut. zaman-zaman mengaji dulu, time rehat lah yang paling ditunggu. pergi ke rumah makcik sebelah dan beli satu. pastu pakat rasa sikit-sikit.

3 comments:

Zara Affendi said...

Salam..

sedap er? xpenah makan. hehe :D

cek chun said...

Zara, sekarang jarang dah org jual mcm tu. Even yg tukang makan tu pun first time dia mkn tu

Cik Tom said...

1st time cik tom tgk kuih ni...tak tahu plk ade...nmpk cam sedap..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...