Wednesday, February 23, 2011

konfirm tidur masa cikgu mengajar nih...



17 comments:

-hanyaaku- said...

hehee
perniagaan mana la tu..

cek chun said...

edar risalah kat cikgu..
hahahaha..sengal sunggoh. rasa nak kick butt saja si ah kuang tu.

gadisBunga said...

ini tak lain tak bukan spesis malas la ni. malas nak semak jawapan. hehehe~

cek chun said...

gb, dia mesti tak sabaq nak photostat iklan buat sendiri tu..hehehe

Melati said...

rasanya kan ni confirm pekerja asing yang buat iklan ni kan,..

=)

Entry Melati semalam =) : Kelas mengaji masa dah besar-besar =)

cek chun said...

tetttt!!!
salah. sila teka lagi
hehehe

suri solehah said...

hehe,,mai u tak baik marah kuang tu..dia baik ngan i tau hehe

gedek! said...

Ini bukan tertidor, ni... ini nama dia 'sengal'

Kah kah kah...! ( ini adalah rombongan membalas lawatan! )

cek chun said...

da, i tak marah dia tau. aku bantai gelak lagi ada la.

uncle, dia memang sengal tak terucap.
psssttt..sila bawak rombongan datang lagi tau.

yad'z said...

hahaha.. sabar2.. bawak bertendang.. ngeh3x..

♥ manje ♥ said...

bahasanya sungguh rojak...
macam2 ada (^__^) ~

cek chun said...

yadz.. mujoq tak kick butt dia..hehehe

manje, rojak penang, rojak singapore semua dok ada

Woofer Storm said...

kes mamai ni kot..heheheee

Kujie said...

lari pelanggan kalau mcm ni
kita yang tulis blog pun kalau rasa pelik je dgn satu2 perkataan tu mesti nak rujuk kamus dewan

cek chun said...

woofer, dia takda editor nak check spelling

k jie, dia rasa bisnes kampung kot. boleh tulis apa saja

Solihin Zubir said...

cina ka melayu ni? heheh..

cek chun said...

cha ya nun alif la dak ijau.

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...