Sunday, December 26, 2010

500 blogs!

cek chun teringin nak join segmen terbesar ben ashaari ni. dibuat untuk menyambut tahun baru alaf baru. dari dok nganga lama-lama tengok bunga api, baik kita blog walking :p

untuk segmen ni, kena cerita serba sedikit pasal diri. cek chun dah tujuh bulan berblogging dan suka menulis. mulanya rasa berkarat la tulisan tu sebab tak berjaya mengapai bintang idaman. namun Allah tu maha adil dan mengetahui. dibidang sekarang pun cek chun tak berhenti menulis juga. lol. siap kena tanda-tanda dengan pen merah lagi.

tujuan berblogging untuk meneruskan niat dihati. menulis di kala senggang. meluahkan apa rasa hati. juga sebagai stress reliever.

dan ni url cekrasala

jadi kalau anda nak join sama, klik saja pada link di atas. ben perlukan 500 blog. moh la kita :)

5 comments:

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Neena J said...

salam..
interesting blog..
lets be friends.
i wunna know more about you..
i've followed you.follow me back yah..

mary ann ;) said...

haiii..jengah dari segmen abg ben jugakk..

follow sini ya, jemput singgah belog saya pulak ;)

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...