Tuesday, December 21, 2010

kemalangan ngeri di simpang pulai

seriau mata, berkerut dahi tengok gambar kemalangan di jalan simpang pulai, cameron highland tadi.  bila dah masing-masing punya kemudahan terkini, segala benda dah ada di depan mata. dulu terpaksa menunggu di depan tv. setiap 10 minit, keluarlah berita terkini. sekarang awak cuma guna jari. tekan-tekan dan klik-klik, semua dah terpapar di skrin.

walaupun ramai yang bukan warga kita, tapi mereka tetap manusia. habis tu kita nak salahkan siapa? jalan yang dah cantik dan besar tu kah? driver bas kah? bas yang dua tingkat yang kadang-kadang macam tak stabil tu kah?

yang pasti  mangsa korban dah meningkat menjadi 28. melihat keadaan bas yang hancur, tak mustahil mangsa akan meningkat lagi.

nak tengok pic? terjah blog shahazrin.

4 comments:

Makbed said...

salam..

jemput buat GA. hadiah besh menanti anda.

http://blekros.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html

Sepatu Hijau said...

salam


rasa smakin hari semakin takut nak naik bus :(

cek chun said...

itu dah pasti.walaupun kematian tetap menjemput dimana2 saja

Shahazrin said...

OWH TERIMA KASIH BAG BACKLINK YER..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...