Monday, February 21, 2011

my four - READ AT YOUR OWN RISK

tengah enak baca blog sicko, tup-tup dia tag sapa yang baca entry tu. aishhhh..  tak baek tau. len kali tulih la warning sikit. macam best gak. jadi cek pun setuju la nak meneruskan upacara tagging itu.

four shows you watch 
  • The Big C
  • The Walking Dead
  • NCIS
  • CSI
  • Criminal Mind (ehh.. empat jer kan..tak kira nak letak jugak)

four things you are passionate about
  • food - what to do. i was surrounded by them
  • gadget - not a hardcore ones, sadly because of the budget. cek sekolah lagi maaa :-p 
  • blog - since late 2009. been introduced to them by mr zubir (not ayah solihin
  • learning new stuff - tak kisah la apa benda pun. i'm all eager to learn it. 
 four phrases you say a lot
  • macam-macam
  • deyyy
  • what the fung keong - thanks to aidid muaddib 
  • no.. no.. no... - same words in one sentence. since teaching year one (depa ni memang keja nak pi toilet. tak tau pasai apa)

some places you would like to go
  • somewhere full of green - been to a tea plantation excite me (weird uhh)
  • beach - clear blue or green water. PERHENTIAN!! tak kira, this year misti pi jugak  jugak!!
  • Universal Studio - masa kecik-kecik dulu memang dok berangan gila nak pi kat US, sekarang Singapore dah ada.  naik ride yang ada earth quake, ada kingkong, ada bomb letup-letup (tengok..tengok..apa yang tv dah buat pada seorang kanak-kanak kecil yang suci tak tau apa) 
  • ikea - serius!!! memang drool kalau tengok iklan ikea kat tv. masa tu tak berkesempatan nak ke kl. dalam angan, rumah penuh dengan ikea stuff. first time ke sana, i'm like a kid let loose in a candy shop. nak pi lagi okehhhh.. 
four things you did yesterday
  • buat report - banyak sey. petang ke malam ngadap lappy kesayangan
  • melalak menyanyi lagu nurseri kanak-kanak - tau lagu TO THE ZOO? lagu THE WHEELS ON THE BUS? haaa. dok prepare budak-budak pi lawan action songs. so i have one month to prepare them 
  • tengok wedding serina chef wan AGAIN - drooling over the scale of preparation done by chef wan. heard that he spend around 500k for the lavish wedding. 
  • korek-korek kotak lama kot-kot jumpa exercise dvd. tak jumpa dan terus tidur
four things that you are looking forward
  • sifat rajin ditiupkan dalam diri untuk membaking
  • hutang-free life
  • lots of comments in my two blogs - cekrasala n maifood
  • kissing kuje on the cheek
dah siap kena la tag empat orang.  hah..apa lagi.. buat laa. kan dah bagi amaran kat tajuk tu :-p

6 comments:

MataHati @ MH said...

cepat2 pi siapkan beg. esok boleh terus pi perhentian..huhuhu

Matjoe said...

drama LOST x minat ker?

sicKo^ said...

haha .. best2.. buat jugak ko..

cek chun said...

MH, hampa bayaq okeh

Mjoe, LoST I kureng ler. More into criminal minds

Sicko, muehehehe

Dda Ly said...

hihi selamat bertag..:)

meh singgah umah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch yeee..♥♥

cek chun said...

hye dda.. welcome :)

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...