Saturday, February 12, 2011

rasa macam nak sumpah orang tau..

semua gara-gara budak hijau ni. minggu lepas dia tunjuk video anwar hadi. ingatkan geng hijau gak la. rupanya budak maktab cek dulu. IPGM penang mai. sekarang dia tunjuk video matluthfi pula. apa lagi, sebagai pencadang yang baik, terus cek chun skodeng la.

terus terpikat sama video selamat hari ibu - yang pernah cek chun tengok time hari ibu lepas. juga video ni yang sangatlah seswai untuk cek yang tengah rasa macam nak menyumpah orang nih. sebab apa? tu pasai posting cek sebelum ini lah. rasa macam nak sumpah orang tu jadi gerai saja :p

7 comments:

suri solehah said...

salam..mai..baru sempat baca posting mai pasal jeles aka cemburu tu..sampai camtu sekali perangai diaorg tu ye..ya allah..sabar jelah mai..manusia ni macam2..ujian dariNYa..moga hasil sabar akan dapat buah yang lebih manis dari apa yg ada sekarang..

Solihin Zubir said...

ehehehe.. klakar kan dia ni.. keras perut gelak tgok video dia.. heheh..

cek chun said...

da, thanks :)

solihin, kelawakan itu mengurangkan stress :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

salam kenal.chek cun, kenapa kau stress gak ke.Digi okey ke?

cek chun said...

Salam cik ina, DG cek ok saja. Cek stress sebab benda yg berlaku kat posting sebelum ni.

iniialahaku said...

hadi ka lutfi ka...dua2 ceq xtgk pon lagi...rasa cam ktinggalan plak..haha

cek chun said...

haa. cepat p tengok. camna skul? ada ok ka :)

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...