Friday, December 17, 2010

suai pastu kenal pastu facebook pastu ym pastu sms pastu call :-p

oleh kerana sambutan di luar dugaan, maka cek chun pun membzkan dirinya menjoinkan segmen suai kenai incik sasa di atas. sapa-sapa yang nak juin pon boleh lagi. tawaran masih dibuka. mungkin sampai besok. malam ni kompem incik sasa dah tido tu :-p.

kalau rajin nak berkenalan, sila la klik di sini. jawab jer soalan incik sasa. gambar tu jangan lupa lak. kang di bakul sampahkan di deletenya penyertaan. sebab tak ikut aturan.

sebenarnya cek chun bermula blogging pada ogos 2009. masa mula berinternet. tapi cek start dengan maifood. sebab kalau buka blog pun, keja nya cari blog masakan saja. masak tak teror mana pun. tangkap gambaq ja lebih. lol. kemudian terpikir nak type something. rasa gatal lak tangan ni nak menaip. jadi cek chun buka la cekrasala pada 25 may 2010. masa tu memang semak kepala dengan kerja.  sesemak entry pertama tu :)

sekarang ni follower cekrasala ada 77. yeaaaaaaaa.
maifood ada 52. double yeaaaaaaaa.
ada juga orang nak baca tulisan dan kopipesan cek chun. 

traffic harian untuk dua-dua blog adalah dalam 20-30 lebih. traffic akan bertambah kalau cek chun tambah entry. tapi memang macam tu la kan. tiap kali ada entry baru, ramai la akan datang baca.

yang paling cek suka baca sekarang blog aididmuaddib. suka baca info yang dia buat siasatan ala-ala grissom csi kat situ.  kalau masakan pula, cek selalu jengah incik mat gebu. incik sasa suruh bagi satu blog saja. tapi sebab cek ada dua blog, cek kena bagi dua la yer :-p

cc: special thanks to incik mat, cikgu blog cek.

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...