Saturday, December 4, 2010

Cutenya kamu

Seronok tengok baby cik kimi. Dah 32 hari usianya. Baru kelmarin auntie chun dapat jengok Muhd Danial Lau (mula tu auntie tulis Lee, sori lagi sekali). Maaflah, kami memang sangat sibuk lately. Sampai tak tau yang kamu berada di hospital sampai 17 hari.

Lasak juga Danial ni. Asyik mengeliat kekenyangan sampai merah-merah muka. Sekejap saja botol susu yang penuh disedutnya. Lapar sunggoh. Nenek kata kamu minum setiap 3jam. Kalau diaper basah, terus kamu merengek ya Danial. Takpa, mama ada helper. Nanti dah besar, jangan lupa nenek yang banyak berjasa.

Bila tengok kamu, teringin pula auntie nak pegang. Auntie buat-buat teror ja depan auntie Isma. Pssssttt.. Ni first time auntie pegang newborn baby tau. Duduk ja kat riba, terus kamu tidur ya Daniel. Maka galak lah auntie Isma, mama kamu dan nenek gelakkan auntie. Dapat tilam empuk kata depa. Iskkkk tak seswai tau. Mama kamu pun kurang empuk sikit ja dari auntie :-p.

Nanti auntie datang lagi. Lepas ni bolehla suruh mama beli stroller Mclaren. boleh auntie tolak-tolak kamu kat tempat peberet kami - Queensbay Mall. Mama kamu tak sabar nak ber window shopping tu. Tak pun auntie bawa kamu bersiar-siar dalam kereta. Don't worry. Auntie tak bawa laju macam team Mclaren ;)

Cc: tambah lagi anak-anak auntie chun

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

Syafiq Rosli said...

yerp serius kiut..:)

cek chun said...

awk pun cute syafiq :)

sekamar rindu said...

salam...


comelnya...Muhd Danial Lee.

so cute...

cek chun said...

wsalam sr. kecik2 dah cute apetah lgi bila dah beso kann

NisaUsoff said...

ehem... anda nampak kekok.... sila cuba lg ya.. perktis mek perfek :-"

cek chun said...

ahaks.. wokeh, usul akan dicuba secepat mungkin

Anatasia said...

Bukam Danial Lee.. Danial LAU...

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...