Tuesday, December 7, 2010

Seronoknya...

Seronoknya hujan di pagi ini
Seronoknya boleh merekot atas tilam lagi
Seronoknya tak payah mandi pagi
Seronoknya dengar hujan bunyi
Seronoknya mengelamun sambil type ini

Seronoknya blogwalking malam tadi
Seronoknya join segmen Ben Ashaari
Seronoknya buat entry jejaka single ini
Seronoknya boleh buat orang senyum nampak gigi

Seronoknya nampak follower bertambah
Seronoknya komen juga melimpah
Seronoknya gara-gara jiran sepagar ramah
Seronoknya cek cuma menumpang tuah

Seronoknya walau masuk list cuma
Seronoknya macam dah menang berganda
Seronoknya bertambah kawan-kawan maya
Seronoknya menjalin silaturrahim sesama
Seronoknya
Seronoknya
Seronoknya

Cc: geleng kepala sekamar rindu kalau dia baca puisi cek ni :-p

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Tomato Gurl's Life said...

happy ye akak..tahniah tau akak..mat gebu pun komen tue :)

g.dot coCico said...

seronoknye~ tgok akk seronok! hehehhee

cek chun said...

makaseh cik tom n g dot. baca komen korang pon dah sronok nih :D

azana said...

seronoknya menjengok akak..hehe

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...