Saturday, December 4, 2010

yahoooooooooooooooo..my 1st award. n its from MAT GEBU!!!!

Ucapan terima kasih pada pemberi award :-)

adoiiii.. semalam tidor dalam senyuman. ni yang seronok buat blog ni. disaat cek sedang berduka dan nestapa, buka jer blog..owhhh. hatiku terus gumbira. ni yang buat cek nak nyanyi lagu Ahmad Jais nih ;) 

cik mat gebu bagi award laaa.. hahahaha. seronot siot. adehh. dah-dah gelak cekchun. sambung type. okeh. dikesempatan ini cek nak ucapkan tq tq tq untuk cik mat dengan pemberian award tersebut. rasa gembira macam Yuna lak  masa kat Shout Award. hehehe.oiii..konsentrate laa. okeh-okeh. semula. makaseh cik mat. Allah saja yang balas jasa anda menurunkan ilmu kat blog tiffin biru itu. kalau la cek ni cikgu, anda adalah guru beso cek. banyak ilmu cek dapat dari blog itu. 

suka sangat cara anda ambik pictha walaupon tak guna dslr. suka sangat dengan penerangan step by step anda. suka sangat dengan penerangan panjang lebar anda. cek sendiri tak dapat nak type terperinci macam anda buat. respek la (sambil tabik spring nih). 

6 artis yang cek minat
  1. amelina ah ah - sebenarnya tak suka orangnya. lagu plak terminat.adessss. actually semua lagu dangdut cek layan. kecuali indon punya. paling minat layan dangdut di waktu ni. di THR GEGAR.
  2. maher zain - sapa tak minat dia, rugi laa anda.
  3. anuar zain - minat sangattttt kat rambotnya.
  4. lagu-lagu lama 80's - dulu cukup menyampah kumpulan yang bermula dengan huruf S, sekarang boleh lak layan. tanda-tanda dah tua la tu :-p
  5. aishah - paling suka Pulanglah ku merinduimu sayang.. ku menanti mu di hari raya..huhuhuk
  6. lagu-lagu popular semasa. sekarang sangat minat mendengar RED FM. 
cek bukan ada banyak pon artis peberet nih. apa-apa lagu sedap, cek layan jer. 

cc: maaf la kerana paling lambat buat tag ni.





    notis pendek saja

    semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

    gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...