Wednesday, January 26, 2011

kenapa saya suka taiping : part 2

di sinilah cintaku bertamu : bukit larut aka maxwell hill








 

8 comments:

asyfiqaz said...

uih cantiknya bukit larut =)

Solihin Zubir said...

kalau dok kat hotel sri malaysia taiping tu, bley nmpk kan maxwell hill tu?
ish.. rindu plak..
dh lama dh holiday kt taiping.. huhu..

princeduyong said...

lawa malaysia kan...

cek chun said...

asyfiqaz, memang lawa, hijau jer

solihin, akak stay kat flemington. betul2 dalam taman tasik. lawa sunggoh.

price, sangat lawa. lepas ni mau ke pantai la pulak :)

sicomot-comel said...

bestnye..
da lme xjln2.
nak naek gak bukit larut tu..
nmpk tenang je..huhu

cek chun said...

atas memang tenang, tapi masa nak naik, omg, nanti sy aplod videonya. penin sey

♥ manje ♥ said...

kita pernah pergi kat sini tapi kat kaki bukit je la.. sebab da takde lori nak naik kat atas ms tu... ~

cek chun said...

kami bernasib baek jer nih. tiket dah habis sebenarnya. pakcik tu kesian tengok muka masing2. dia bagi sejam jer lepak atas bukit.

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...