Thursday, January 20, 2011

Nak tengok mind boggling things?

Ambik nih. Sebijik 4.99. Sebijik.. Not se kilo. Patut elok je segar bugar. Tak ada sapa pun nak sentuh kat tesco nih.

Harga barang HAMPIR semua dah naik. Welldone Malaysia. Kita boleh!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

suri solehah said...

ahaks i like bab malaysia boleh tu

Solihin Zubir said...

sebijik? patutnya harga sekilo tu, baru logik.. hahhaa...
tak bley blah btoi harga...

tenangsudey said...

wow... mahai nya.... minyak naik barang pon naik la.. hehe

cek chun said...

sgt terasa tau tadi.normally p tesco bleh beli macam2. ni pegang benda ja, dah pikir 2-3x. nak beli ke tak..adoihhh

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...