Sunday, July 31, 2011

berpuasalah kamu sebelum berbuka puasa


upin-ipin-puasa-copy.png (450×296)
selamat berpuasa besok hari!! 
bulan yang penuh mulia untuk tambah pahala berganda. 
bukan bermakna bulan lain kau boleh buat apa saja dosa. 
heh. tu dah salah konsep tu. 

minggu last ni la kaum hawa sebok ganti puasa.
minggu last jugaklah yang bekerja sebokkkk nak buat potluck bagai. 
minggu last jugaklah ada yang sanggup merata ukur jalan cari peberet food depa. 
semua nak buat last minit. 

moga semua yang pulun buat last minit tu, kita tukar pulun sambut ramadhan pula. 
teringat  wardina safiyyah dalam twitternya;
I'm going to celebrate Ramadhan with balloon and posters and drawing of the kids. 
bijak dia mengajar anak. 


sumber pic: hellomynameislysamicmicy.blogspot.com

8 comments:

Solihin Zubir said...

selamat berpuasa jugak ye akak.. jgn ngelat.. ;-p

mizz_aainaa said...

selamat berpuasa jugak.. :)

mary ann ;) said...

selamat menyambut bulan ramadhan!!! ;)

cek chun said...

selamat berpuasa solihin, ainaa n mary ann.
dakkkkk.. tak ngelat aihhhhh... hehehehe

gedek! said...

selamat berpuasa.... OKAY!

iniialahaku said...

apakah itu potluck?????

suri solehah said...

selamat berpuasa mai...aku merindui potluck sungai batu..huhu..

cek chun said...

fandy, potluck tu bawak food from home, makan ramai2

suri, pasni takdak la dah

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...