Sunday, October 24, 2010

saya blogger baru

ben buat hal lagiii... dan macam biasa cek mesti follow punya. hehehe.. mana boleh lepaskan peluang keemasan ini. kali ni cek nak promot blog cekrasala ni.

kepada adik-adik, kakak-kakak, abang-abang,  ibu-ibu, ayah-ayah, semuanyaaa.. dalam ni cuma cerita tentang cek, famili, kawan-kawan.  kekadang ada info.ikot dan la mana yang terlintas dek akai. macam-macam rasa ada..

10 comments:

Aniza said...

ya..betul.ben selepas menyemak, dia akan follow. dah macam guru disiplin pulak..hehe

cek chun said...

niza. kalo dapat guru disiplin camni, mesti skolah tak ponteng nyer :P

Azrul Hisham said...

ziarah blogger baru di sini :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Tomato Gurl's Life said...

ciktom jenguk sini..sama la..ciktom pun blogger br :)

Tok Esah said...

salam persahabatan...

jemput lah dtg blog Tok Esah plak..

tok tunggu cucu2 semua dtg..

salam ukhwah yer,..

cek chun said...

salam semua. chun akan kesana dalam sekelip mata. tq sudi singgah sini.

Mat Gebu said...

salam juga dari mat gebu...

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenalan..jom singgah..

ain kadir said...

salam kenalan yer orang utara..hikhik

cek chun said...

salam cik mat. tq sudi singgah
mimiey. salam juga. akan ke sana sekarang juga.
ain.. salam kenalan gak orang malaysia..hehehe

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...