Friday, March 18, 2011

sungguh la seronok cutiku

best sungguh cuti kali ni.
apa taknya, memerap kat rumah saja.
ini baru la orang kata cuti yang berbaloi-baloi.
besok lusa dah nak kena pi kerja.
ini kalau depan cek chun, habih ler kena gomoi pipi

seminggu cuti dipenuhi dengan acara mengadap lappy dan menaip reports
mengemaskini files
menanda kertas exam
besok pula nak buat props
untuk pertandingan action songs
buat props - ada 3 elephants, 6 seals, 3 monkeys and 3 big bears
huhhh.. nak buat sekoq binatang pun dah pening
inikan 15

buka sekolah nanti lain pula ceritanya
kena bersedia untuk di observe dek orang jabatan
seronok pula nak datang ke tempat kami
apa la istimewanya kami semua ni
habaq sat aihhhh..

dan pada rabu yang sama dengan pertandingan
ada pula bengkel dari cikgu Ukraine
2-5pm..
siap pesan nak on the dot mesti terpacak depan bilik mesyuarat
or else.. lambat lagi la sampai rumah

ohh.. seronok sungguh seminggu dua nanti

baju ni kalau beli paling murah sepasang 59.90.. jawabnya kena buat sendiri ler

cc: malam-malam asyik mimpi muka di tampar dengan manja oleh angin cherating

pic sources:
http://toddleranimalcostume.net
http://www.amsa.com.m
        

19 comments:

iniialahaku said...

hahaha...mata dah pinau ngdapa laptop..big bears bleh pi bca pig bears...hahaya ampun ku sudh mngntuk

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan cuti memang bagus..yek

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awk :) follow saye balik @ http://ow.ly/4h72p

cek chun said...

@iniialahaku
jenoh k chun nak menyamak nanti..hehe

cek chun said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
sampai tak terlayan..tup-tup dah nak bukak skolah dah

Solihin Zubir said...

alalala.. comeynya baby pkai kostum tu.. heheh..

err.. nnt nk tgok prop yg cek chun wat bleh? heheh..

cek chun said...

dak ijau.. tunggu ehhh..

diana said...

seminggu dua nanti???
cemana tau seronok??
heheh

cek chun said...

@diana
sonok dalam gundah ler diana

gedek! said...

buat props?

Kamu kerja apa ni?

Macam bes je...?

cek chun said...

@gedek!
uncle,
prop maker, misi, clerk, cleaner..all roll into one :)

Woofer Storm said...

cuti mmg best,bnyak bnda leh buat..tapi blog tetap dimata.eheeee

iniialahaku said...

@cek chun

hahaha...samak jgn xsamak..

gadisBunga said...

pssttt...terniat nak gi cherating ke? hu~

MataHati @ MH said...

best dapat cuti..

apa kata ramai2 kita pakai kostum haiwan tu patu tampal kat blog..hehehe

cek chun said...

@Woofer Storm
itu sudah pasti

cek chun said...

@iniialahaku
habih la tanah depan umah nihhhh

cek chun said...

@gadisBunga
donno wat reason, kat situ jer chun boleh mandi laut. wierd

cek chun said...

@MataHati @ MH
gud idea bro, mu start dulu deh

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...