Thursday, April 7, 2011

bertungkus lumus memerah keringat kerna mereka inilah

 lama benor rasanya cek tak bersiaran. mampu nak berblog walking saja. sibuk tahap yang amat. bila balik, banyak pula tumpuan pada benda-benda lain. ni baru boleh bernapas dengan selesa. tapi yang pasti, tak lama. datang pula kerja yang lain. biasa la kan. kalau takda halangan atau rintangan, tak fun la pulak kerja.

kejadian kat atas ni dah lama. memang berpeluk bertungkus lumus buat apa yang terdaya. bermula dari memilih lagu, cari minus one, prektis, buat props, dan prektis, prektis, prektis. awat yang tak senak kepala dan perut. budak-budak ni memang mudah hafal lagu, tapi nak bagi steps tarian tu sama.. ohhh.. cikgu sikit lagi nak jadi macam hulks saja :p

rakan seperlaguan. kusyuk mekap apa yang patut. guna Stage okeh.

seals comei

bears yang alamak tak garangnya..

monkeys yang dah macam baru balik dari masquerade party ke haper

tengokla buas ke tak buas monkey ni. sekor dah hilang ekor. tapi gaya tetap kena maintain..tengokla sapa ajaq..kehkehkeh

10 comments:

gedek! said...

Whow! Kreatif nya!

Makeup yg super cool! Serious!

(kesian tengok budak2 yg kena jadi gajah tu...)

CIK TOM said...

comel2nya budak2 ni...kreatif la...

Solihin Zubir said...

ahahaha.. alahai.. comelnya...

kreatif btol mekap diorg jd binatang.. heheh..
yg x tahan siap pakai topeng org mesin rumput wat jd seal.. heheh..

suri solehah said...

nabila n the gang tu jadi apa hehe..comei

cek chun said...

@gedek!thanks uncle. hasil tiruan dari pengooglelan tu. bila tengok pic2 gajah, baru realise betapa terseksanya depa..kekekekeh. takpa.pasni ticer banjer makan.

cek chun said...

@CIK TOMhai ciktom. bz benor yer. budak2 ni memang comei lotei belako. kena kreatif sebb kekurangan dana

cek chun said...

@Solihin Zubirkehkehkeh.hari tu telupa pulak nak suruh depa mesin rumput depan umah ni

cek chun said...

@suri solehahdepa jadi seals la da. anak anjing laut..uk uk uk...

iniialahaku said...

hahahahaha...nice abes...gajah paling xleh blah..

cek chun said...

@iniialahakuapa macam, ada brani buat ka..kekekekeh

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...