Saturday, June 18, 2011

another blog??

DSC_1347 by cek chun
DSC_1347, a photo by cek chun on Flickr.
cek dah ada Flickr album. baru je try kelmarin. campur ni kira dah ada 3 benda nak kena update selalu kat alam maya nih. chaiyok cek chun. pulun sampai urat tangan kejang. tapi kekadang tu tak terdaya jugak nak update semua benda. nak blog walking lagi. dah sebab minat, i'll try my best. bz bukan lah alasan. chewahhh...

gambar moss ni cek chun aplod sebab terkena tempias gadis bunga. gambar dia tak pernahnya tak cun. haishhhhh.. manjang telan ayaq lioq bila singgah blog dia. bukan sebab lapar tapi sebab picthas lawa-lawa seh. takpa cek chun. lepas ni pulun menembak sampai tak henggat duniya lak.

10 comments:

suri solehah said...

tu dia kawan aku punya minat...memasak..mengajar...skrg ni mefoto sekali...tak terkejar den

cek chun said...

Aku takdo anak. Bolehla layan. Hehehe. Tapi takdolah nak pulun sangat suri. Bila de masa terluang jo

iniialahaku said...

tu dia....dia la ada hobi baru pulak dah....

gedek! said...

tahniah!

gadisBunga said...

aku bercakap menyembur ke sampai ko terkena tempias? kihkihkih!

tahniah, aku suka je tgk blog/web yg penuh gambo ni.

nanti kuterjah! :D

miszlullaby said...

ehem2..dah ada hobby baghu la ni ek chek chun.menembak gambaq :D

cek chun said...

@iniialahaku
dah lama dahhhhh ;p

cek chun said...

@gedek!
thanks uncle

cek chun said...

@gadisBunga
beb, tempias neskepe hg weh..hehehe
thanks terjah ke flikr yg tak semengah tu. tunjuk ajaq ku sifu

cek chun said...

@miszlullaby
ehem-ehem.. dah lama dah blajo. banyak dah lupo.

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...