Tuesday, June 21, 2011

tua day

its my birthday people!!!!

okeh, sudah tua dengan jayanya.
dah boleh dapat apa yang hati nak.
walau terpaksa berdikit berhempas pulas pada mulanya
bermula dari ipod to nikon to macaron
to bags, shoes, mac, clinique
oh kalau ikut hati memang orang kata mati

dah boleh buat apa saja.
dah dapat kebebasan walaupun tak maksima.
dah boleh. dah boleh.
actually dah lama boleh dah semua tu.
hahaha.

to my mak yang bertungkus lumus meneran, mengepush dan screaming on top of her lungs,
pada hari ini _ _ tahun yang lampau
its your day actually
pada abah yang sanggup buang CHE di depan nama cek tu
i'm still your anak abah walaupun nama kita dah tak berbunyi sama seperti yang tok wan idam-idamkan.
pada tok bidan yang menyambut cek dengan jayanya
thank you tak terhingga
mujoq takdak komplikasi apa-apa pada anak sulung pasangan itu.

pada sedara mara, kawan-kawan yang wish, call, kasi gifts
thank you
terima kasih
lebiu lebiu lebiu


pic : http://thefoodphilosophy.blogspot.com

5 comments:

iniialahaku said...

yg pinky2 tu org pggl macaron kan???

owh...dah tua rupanya...haha...macam muda je lagi ni..selamat menakluki hari tua itu

cek chun said...

@iniialahakutepat sekali adik fandy. tu la macaron yg ku cari merata penang tak jumpa.baru kelmarin dapat rasa akhirnya.
selamatttt.. untuk ayat last tu. malu lak cek :p maseh yer

Nieza said...

selamat hari tua cek chun...hehe happy birthday to u..semoga happy-happy selalu:)

gadisBunga said...

happy birthday cek chun!!!

tu red velvet ka??

psstt..pass me the kelopak bunga, GB nak makan!

iniialahaku said...

@cek chun tu dia aih..sampai satu penang cari..haha
malu plak dah

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...