Wednesday, July 13, 2011

Wordless wednesday

Sent from my BlackBerry

6 comments:

iniialahaku said...

hahaha....tulang temulang yg tinggal...kepala tu awat xsental je??haha

gedek! said...

Monster?

gadisBunga said...

haha. tinggal tulang!

cek chun said...

Fandy, kepala tu sebab tak leh tokak je tu, kalo tak, hancus dia bantai

Uncle, loch ness monster tu

GB, apa yang sedap, aku pun tak leh nak imagine weh. Pulun dia makan sampai tak hingat

miszlullaby said...

awat scary sangat ghupa ikan tu cek cun oiii?

Solihin Zubir said...

amboih.. tayang sisa ja? ggrrrr...

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...