Friday, January 28, 2011

wuhuuuu.. happy tahap gaban

di capture dari www.benashaari.com
suka tak kalau idola datang komen kat blog. suka kan. kan.. rasa mau sengih sampai telinga baca. semalam incik ben tulis entry kat atas tu. dia terharu sebab cek chun dengan deno buat entry dia masuk RAPI. sebenarnya cek chun dah lamaaa dah nak buat entry pasal RAPI ni. dah dapat first hand info la katakan.

masa ben cakap kat blog pasal dia di interview oleh satu majalah, cek terus roger si ita di facebook dengan pertanyaan -
adakah anda menginterview ben ashaari hari ini?
perhhh..tekaaan mengena tu.
memang ada diskus pun ben. tapi tak heboh la kat blog. nanti hilang seri. biar tuannya sendiri yang bagitau. lagi afdal.

dan semalam, ramai la yang follow blog cek ni. thanks to yott, cikgu mata coklat - cek cikgu konteks lens :p matika, storm bladder, amalina, eyka, najah hijriah, asyfiqaz, syafiq rosli, sunah dan tasha yang sudi singgah dan komen.

dan tadi..jeng..jeng..jeng.. datang pula idola yang satu ni. pembenteras MLM dengan cara yang sempoi. tak sangka. sudi juga singgah blog maifood sana. sebenarnya cek yang pelawa dia singgah. blog dia memang hari-hari kena jengok. seronok seh baca. sinis, lawak dan penuh info. yang peliknya benda-benda sains yang sangatlah alien tu, cek boleh paham. baguih ni kalau aidid ni jadi cikgu ke lecturer ke, sahih ramai budak dapat A.

maseh yer bang aidid. datang penang nanti mai la rumah. nak makan apa, meh cek masak.
ehh.. nak otograp :-p

7 comments:

MataHati @ MH said...

suka baca blog aidid.. banyak pembongkaran dilakukan.. best best

YAYA AZURA said...

singgah sini....;-)

suri solehah said...

salam..seronok sakan dia...i pun minat dia gak..nanti cek chun rekmen suh dia komen kat blog i plak hehe

iniialahaku said...

fuh..hebat tul cek chun ni ek...dua2 blog 2 ceq dok bca ari2...

cek chun said...

matahati. samala kita noo

yaya, welkem, feel free to browse around :)

suri, nanti aku suroh depa skodeng blog hg okeh :p

aku, gimme 5 mehh..

Matika said...

huhu...
awak..cpat possing...
1,2,3........
alaaa beteri low laa..sory...he3

Solihin Zubir said...

woahh.. seronotnya bley menempek kat blog BA.. mesti traffic mencurah2 kan.. heheh.. tahniah..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...