Saturday, January 22, 2011

Taman Rekreasi Gunung Lang in Ipoh



4 comments:

Solihin Zubir said...

GUN n Roses??
yg tu akak tambah ke? hahahha...

Nadhirah-chan said...

wah cantiknye tempat ni . teringin nak pegi :)

cek chun said...

solihin, GUN tu depa angkat dengan crane nak letak kat atas gunung. kira macam signboard la. kebetulan masa tu tengah angkat GUN..hahaha

nad, memang cun, ramai sangat orang sampai tak dapat nak naik bot :(

Mata Hati said...

kalau letak GUN saja pun dah cukup menarik..hehehe

ni 1st time dengar pasal tempat ni..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...