Sunday, January 30, 2011

mari melihat awan

tepi sungai di bandar alor star 
di tepi sungai perak di pekan kuala kangsar
 cek chun ada satu perangai. suka tengok awan. kalau keluar tak sah kalau tak pandang ke awan. bila dah nampak awan cantik, terus nak ambil gambar. tak ada kamera, pakai handphone pun jadi. dari awan cerah, sampai ke awan gelap cek ambil gambarnya. indah sungguh ciptaan yang esa.
di tepi sungai bandar alor star

keluar dari highway gurun. terus berhenti di tepi jalan. baru lepas hujan lebat dari penang hingga ke sungai petani



naik menara ni, boleh nampak langkawi tau

mendung tak bererti hujan

8 comments:

Farhan Zulhusmi said...

seronok melihat ciptaan allahkan...nikmatnya....cantik sgt ciptaanya...alhamdulillah kerana dibgi nikmat untk melihat....

cek chun said...

alhamdulillahh

Nadhirah-chan said...

cantik la masjid last ni . ape namanye ?

Nadhirah-chan said...
This comment has been removed by the author.
cek chun said...

nad, masjid ni kat kole kangsar. tak sure la plak namanya

Solihin Zubir said...

naik menara tu bley nmpk langkawi? biar btol? menara apa tu?

MataHati @ MH said...

kat mana masjid tu?
apa namanya? comel ah designnya

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...