Saturday, January 15, 2011

thanks nuffnang

 
 seronok pula tengok earning baru nih.
tetiba mata dah nampak tanda kaching!! 
$ $ laa.
tak sangka, ada juga yang klik iklan tu ya.
thanks to the anon.
u rock ahh.

impian nak membeli semakin hampir nampaknya.
tak sia-sia cek letakkan iklan dalam ni.
jom sapa nak ikut cek p shopping?

buat ramai ja cek chun ni. hehehe..
tapi excited la tengok earnings makin bertambah.
sen by sen.
lepas la nak beli kicap kipas udang original.
duit blogging beb.
bukan duit minta suruh orang klik.

seronok seronok juga.
motif asal berblogging jangan lupa.
jangan dikejar traffik sampai niat asal terpesong.
jangan jadikan blog medan merapu yang penuh dengan perkataan lucah ala-ala porno.
paham tak tu cek chun???
cc: tetiba teringat lagu Kaching! by Shania Twain

pictha: http://www.cartoonstock.com

5 comments:

Solihin Zubir said...

wah.. moga smakin bertambah la rezeki akak ye.. hehe..
tahniah2..

cek chun said...

masehhh :D

Mata Hati said...

tahniah..semoga dimurahkan rezeki selalu

mie said...

wow!!
makin dimurahkan rezeki ni..
eheheee

ana ayesha said...

tahniah! berjaya jugak hang, chek entah bile

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...