Tuesday, January 25, 2011

ben ashaari : zuraita mohd anua

tu diaaa..yang di tunggu dah tiba.
lama dok tunggu ni.
baru hari ni berita diterima.
kebetulan pula sekarang tengah heboh blogger sejuta.
lepas ni mencanak la pageview incik ben ni.
tahniah ye ben.
moga banyak lagi iklan masyuk.

sebenarnya awak tulis apapun, cek chun baca jer.
tak kisah la apa orang kata.
bagi cek chun, depa tu semua sukakan awak.
dan kisah ben jadi bahan bacaan mereka juga.
sebab itulah masing-masing punya masa dan tenaga untuk mengata.
anggap sajalah sebagai pujian untuk anda.
dari mereka yang sanggup singgah, membaca dan mengulas.

tak lengkap kalau cek chun tak ucapkan terima kasih pada yang mewancara.
awal-awal lagi dah di pesan, jangan lupa beli RAPI febuari ya.
ada idola kamu :)
ya, of course i will zuraita mohd anua
sokong awak, sokong incik ben jugak
mana tau lepas ni editor kata, you pergi interview mat gebu pula
jangan main-main kuasa blogger
bisa runtuh kedai mamak besok depa serbu
nak cari RAPI buat pengubat rindu

cc: ita, incik ben memang selalu nampak serius, tapi dalam hati tetap ada taman :p

picta source : mat gebu

11 comments:

Solihin Zubir said...

pergh! dah masuh magazine abg ben eh..
makin meletup la nmpk gayanya pasni.. hehhee..
congratz to him..

cek chun said...

melotup kebangbom laa..hehehe

suri solehah said...

nampaknya esok pagi kena singgah kat petronas dulu lah huhu..

sissyira said...

salam

kita pun terasa aura ben ashaari =)

Tasha said...

banyaknya enry pasal abg ben dalam blog ni

Nieza said...

cek chun, org merantau jauh ni tak dak majalah nk tgk dgr cerita sajalah...btw congrats to mr.ben...:)

Matika said...

wahhh dasyat laa awak..smpai buat abg ben terharu..

cek chun said...

tasha, ada sikit jer nih, byk join segmen ben je :)

nieza, rasanya baca kat blog2 yg ada pun dah macam baca majalah dah tau :p

matika, ehh.. mana de terharu lak :p

Syafiq Rosli said...

bila cek chun plak..:)

Sunah Mohammad said...

bila cite kat kawan2, sume terkejut..enchek ben masuk RAPI? ye...lelaki pertama...hohoho~

cek chun said...

syafiq, nanti cek suruh zuraita interview cek ehh :p

sunah, terkejut eh. depa buat kelainan la tu. tapi tema tetap sama kan. sihat dan aktif

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...