Thursday, January 27, 2011

busuk la!! tak reti mandi ka?

 @ : sedap pulak kangkung ni. hampa buat kangkung goreng belacan ka? macam ni hari-hari kan best.

# :  tepi.. tepi... busuk la.. hampa ni tak mandi ka?
* :   huhh.. mengata dulang paku serpih. mengata kura, dia yang lebih.. tengah tunggu lah ni, ramai pulak customer abang tu hari ni. tension betul..
# : tu dia dah sampai,eh.. ko busuk, ko start dulu la..

 * : perhhh.. seronoknya kena sental macam ni. lembut ja berus. ni kalau tidoq sedap nih.
* : hihihihihihi.. oii..geli laa... selow la skit bang. adehhh.. tak tahan nih..hihihihihi (sambil tarik kepala masuk   dalam cengkerang)

@ : hah..kan dah comey tuh. wangi pun..macam tu la anak mami. kena rajin mandi tau. jangan asyik makan kangkung saja.
* : elehhh.. mami pun makan tak berhenti-henti :p

7 comments:

CahayaCintaIlahi said...

hehe macam besh jew ;)

Solihin Zubir said...

kura2 katna ni akak?
zoo taiping ka? hehhe..
sy ada gak kura2 sekor kat umah..
tp kecik ja.. heheh..

cek chun said...

cahaya. best memberus ka :p

solihin, kat taman tasik. dorang bela dalam bot besar tu.
teringin gak la nak bela. busuk tak?

suri solehah said...

huhu ingat sapa lah tak mandi tu..

cek chun said...

hahahaha. kalo aku tak mandi, takde la nak tulih kat blog wei :p

yott said...

comei jer..
tp x nak bela..mcm ssh jer nak jaga..

cek chun said...

yott, rasanya senang sket dari kucing kot. tak berak merata. lol

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...