Monday, September 26, 2011

lantak dia la, facebook dia punya

Facebook-Dislike-Button.gif (347×276)

sana sini gebang pasal interface facebook yang baru.
siap bengang dengan Zuckerberg .
bangun-bangun tidur dah tak tau kat mana nak tengok friend list.
lebih teruk ada yang tak jumpa nak update status.
sakit hati bila sejuknya pagi ni, malasnya nak pi kerja tak dapat ditype dek terkial-kial nampak interface yang baru.

nak baca berita penuh, klik kat sini.

laman twitter penuh dengan keluh kesah.
laman facebook jangan cakap la.
facebook dah tukar baru la
duhh!!! macam facebook orang lain tak sama macam dia.

pompang-pompang macam facebook tu dia bayar tiap bulan.
lantak la si Zuckerberg tu nak buat interface lagu mana pun.
guna je la.

facebook dah bertukar rupa.
kita bila nak tukar perangai?
pantang nampak benda pelik sikit, terus nak paste kat wall sendiri jugak.
nak tolong kawan.
bukan ker sharing is caring.

yerrrrrrr..
faham tu.
agak-agak la benda apa yang hendak di share kan.
benda berilmu macam tafsir ayat quran,
hukum hakam agama,
recent news
sangat-sangat la dialu-alukan.
ini tidak.
ntah apa-apa la yang dipaste pun.
checknya idak.

nah!! untuk orang yang suka sangat paste rumours in their facebook.
ambik, baca dan hadam.



tak da kerja si Zuckermen nak charge korang. dah berbilion duit yahudi tu dalam bank.

11 comments:

iniialahaku said...

gwa mau komen lagi...now FB xdak privacy,smua bleh jadi stalker..hahahaha...

uculer said...

aku tak kisah pun. kalau aku rasa tak privacy, aku tak payahla update ke apa ke. susah apa kan?

aku kadang-kadang tak faham dgn manusia ni. Facebook fungsinya memudahkan kita berhubung. tapi kadang-kadang, ada yang taksub satu mcm.

i couldn't care less. tak payahlah update status. tak pyh komen-romen. susah sgt ke? tak mati kot rasanya. kan?

cek chun said...

fandy. its now Hendapbook.

uculer, its annoying tau. mujoq frenlist 100 jer. kalau 1000? muntoh!!

uculer said...

samalah weih. menggelabah mcm kene tukar tayar kereta empat sekali satu hari.

Latifah said...

makin lama memang rasa macam malas nak berFB... hahaha~~~

iniialahaku said...

main fb pon layan chat ja..hahaha...main twitter kje bgi sakit hati org..pueh hati..hahaha

meo188 said...

erm, ciri2 nie memudahkan kite utk mengorat gadis2... huhuhu

slm ziarah bro! :D

cek chun said...

latifah, sekali skala best la layan.

fandy, pandai hg guna laman sosial.

meo, mengendap future wife? boleh diterima pakai pendapat tu.

Solihin Zubir said...

bengang, tp hadap jugak fb baru tu..
lama2 dh biasa.. ahaha...

hhmmm.. btoi.. fb dh byk kali ubah perangai.. tp pengguna fb still x ubah prangai.. wahh.. rsa mcm best ja ayat tu..

miszlullaby said...

kalau die charge, sume tutup akaun.hatta satu sen pon xde org yang sanggup. Tapi yang peliknye, macam mane la org bole percaya kalau die post status merepek tu, dan dan dapat free xpayah bayar. memang x logik.

CIK TOM said...

smua tue rumour je..kl kena charge konpem ramai yg stop gn fb n beralih laman sosial yg ln...hee

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...