Monday, November 30, 2015

Shopping In Langkawi

Sebab Majalah 3 tunjuk pasai Hj Ismail Group dan cokelatnya, maka cek pon nak cerita sikit la pasai chocolate favorite. rupanya sebulan, bertan- tan choc yang dijual di HIG. hebat noh penangan choc bebas cukai. setiap orang berbelanja minimum rm100 untuk coklat sahaja. Hebat!

I'm not into chocolate tapi once in Langkawi, coklat ni lah yang cek rasa sedap. 
Whittakers ni siap ada sijil halal kat HIG. rasa nak borong semua. Tapi cepat sangat cair. Sampai rumah, coklat kau dah herot petot dok dalam bag. I love all things with nuts. Must buy!

 Beli sebab cam menarik. ok sedap sebab ada kelapa dalamnya.

 Ni la favorite cek. Sapa pi Langkawi, memang kita order nih. Sempena krismas, maka keluarlah flavour nih. Ni pic tahun lepas, dekat nak krismas, maka elokla aku buat cerita ni. hahaha


 Coklat ni aku cari merata kedai. Rupanya jumpa kat kedai sebelah hotel saja. ceh. Penat aku berlegar kat pekan Kuah. Dark choc ni aku guna buat tiramisu. Pejam mata makan gitu.
Ini impulse buying sebab ada diskaun 40%. Suka aku tengok tumbler ni. Malaysia edition. 

Tu je la shopping nya. Tak beli dah pingan mangkuk sebab incik suami tak ikot. Tak kuasa mak nak mengangkut bag berat ke jeti tu. 

2 comments:

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...