Monday, February 28, 2011

betul ke ini yang ku rasa???

penat.
penat hati
penat badan
penat minda
penat lelah

i need air
fresh air
cool breeze air
PERHENTIAN!!!!
i'm coming.
tak kira
by hook or by crook!!!

7 comments:

suri solehah said...

salam mai..sian u mai..banayk sangat tanggungjawab u kat skul tu...pas2 kt org lain sama..huhu..perhentian..wah...sweet memori..i buat tesis pasal perhentianlah dulu...but nape bukan langkawi ahaks...

hudahazwani said...

ape yg penat nye??

hudahazwani said...

ape yg di rasanya?

cek chun said...

suri, kesayangan ramai memang macam tu. ni pun dah ada kawan tolong dah. thanks for ur concern

huda, macam tag line k chun ler. rasa manis, sengal, pahit, sedap etc. :)

gadisBunga said...

nak gi pulau perhentian ek? sediakan sunblock banyak banyak ok! :D

gedek! said...

Jangan lupa beach ball...!

cek chun said...

wokeh.
berita di terima.. hehe

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...