Sunday, February 20, 2011

my blog have been removed??????

pagi-pagi buta dah cuak perut.
bukan cuak sikit-sikit.
ni cuak yang boleh buat cek chun cirit berkali-kali.
apa taknya
sedang enak buat blog walking
tetiba blog sendiri tak boleh access
tak boleh masuk
tak boleh klik pun

bila klik lagi kat handphone tu
dia tulis - the blog has been removed
wat the fung keong!!!!
bila aku remove dey

terus buka lappy yang setia
memang betul dah kena removed
baca lagi banyak kali
your blog may have been removed by you or your team member
arghhhhhhh...
sakit perutttt....
pulun klik merata
last-last dapat verify code through handphone
dah letak code kena letak lagi password
baru la nampak dashboardku yang cun itu
phewwww!!!!!

bayangkan hasil kerja kalau hilang begitu saja
bukan sedikit posting tuh
dekat cekrasala ada  249 posts
dekat maifood ada 211 posts
oh tidakkkkkkk

6 comments:

azzey said...

Np jd cam gitu ek? sblm ni pun ada terbaca dlm 1 blog...

p/s: klik2 ur Nuff

Amy Syaquena said...

ish baru nie ada seorang blogger pun jadi macam tue jugak , risau lak amy huhuhu...

cek chun said...

tadi dah ronda, banyak dah rupanya. rasanya boleh agak dari blog sapa.
ntah tuan tanah tak tau pun blog dia kena malware

Nasriq said...

nasib cepat recovery kan... sayang la kalu nak crete blog baru pulak...

ainnoraini said...

salam ziarah...
saje jer nak bergurau tu...

cek chun said...

nas, dia jadi dalam sekelip mata saja.

salam ain. selamat datang :)

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...