Monday, February 7, 2011

Gegar 1000 blog oleh Ben Ashaari

bila dah nampak header ben nih, tentulah masuk segmen lagi. 
kali ni dia nak gegaq 1000 blog pula.
hari tu dah 500. 
sekarang dia up lagi kasi seribu. 
lenguh tangan tak ben?


sapa saja nak join boleh ja, 
senang saja.
letak header, tajuk yang ben kasi tu. 
dan jangan lupa ayat keramat kat bawah ni. 
jeng.. jeng ... jeng....

SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

betoi. betoi betoi...
memang cek suka sangat baca blog.
menulis lagi cek suka.
tapi tak boleh la lawan otai tuh.
satu hari berlambak-lambak entry.
ni nak tulih satu pon dah ketaq.
tapi cek cuba juga.

lambat pula kali ni nak join.
brodben buat hal ler.
hanginnn....
ni pon guna wifi gomen.
aippp.. dah habis kelas maaa..
cek stay back buat kerja sikit.
sambil-sambil ja nih.

okeh incik ben.
moga dipertimbangkan permohonan lambat ni.

'BERKHIDMAT UNTUK NEGARA'
cek chun

3 comments:

apisv2 said...

slm kunjungan
melawat dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)

fRaMe+LenSeS said...

Wahhh.. nadh pn rasa gegaran ni.. wahhh.. nak join sekaki menggegaQ nih..

Nadh datang melawat,
Salam ziarah, salam kenai dari Nadh

Entry khas buat adik2 baru lepas SPM Jangan Pernah Berubah

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...