Friday, July 1, 2011

my heart says thank you

 to Nabila, these little chocholate were so yummeh. dont even know such things existed. the brown wrapper is milk chocolate while the white one has coconut with white chocolate. super yummeh. those are  from forero roche.
to nabila's mummy aka kak ija,
this is super nice. love the colour, love the tassel. love everything about it. thanks to Amirah for choosing this for auntie. nak harapkan beli sendiri, pakai idak ler. tengok ajer la dekat butik tu. thank you soooooo much babe.
to dekna beb,
wohaa!! lepas ni pulun mengukus semua benda. badan pun jadi selim melim. tak payah kalut nak makan herbalife tu. wat rosak badan jer. paling tak boleh blah ayat dekna,  nanti hang masak apa-apa, jangan lupa la kasi aku sepinggan.. adessss.

3 comments:

gadisBunga said...

cak!

iniialahaku said...

tu dia...kukuih jgn xkukuih...ceq reti kukus ikan temenung ja...hahaha..cicah ayaq asam,mkn tghari dgn pucuk janggus..ada yg tu pon dah cukup dah...hahaha

cek chun said...

uitt..laju jer korang ehh..hahaha

perhhh.. hang bikin akak lapo ler fandy petang2 jumaat nih

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...