Sunday, October 31, 2010

bila payah beno nak mengomen

cek ni suka komen. dan suka kalau orang komen. cek komen pon sebab cek sudah terpikat kat entry orang tu. sebenarnya to me, komen tu macam a kind of recognition gak. atas penat lelah menaip tuh. penat tunggu nak aplod pictha, penat google image atau info, tu tak kira penat menaip lagi tu. dan juga penat otak dok pikiaq apa lagi la nak type hari ni. ehh.. incik ben tak ada masalah penat otak ker? gila laju jer flow dia menaip entry.  i like :D

yang tak sedapnya bila nak komen, kena lak type WORD VERIFICATION tu. selalu gak cek gagal. mata ni tak nampak dah kot. kadang-kadang i cek p type l. owhhh.. cek sangat-sangat hate itu verification. boleh mematikan niat nak mengomen kat entry tersebut.

yang paling cek tak tahan tu, dah ada word verification, siap nak kena approve la plak. hehehe.. adoiii.. cek gelak saja la. walaupon sebenaq nya cek hangin suda satu badan. dah la word sudah ada salah type. lagi komen tak appear time-time tu gak.

apa kata guna satu saringan ja. pilih la, nak verification ka nak owner approving. cuba tiru si kembar tepi pagar ni, incik ben dan incik mat gebu. kan senang nak komen kat blog-blog depa.

nota tangan: dah try komen kat semua. harap tak menguris hati sapo-sapo

4 comments:

CuteOven said...

mmg benar...ada masanya susah sangat nak post comment...

suri solehah said...

salam cek chun..betoika gitu,,I punyapun camgitu gak ye...buah cempedak diluar pagar katakan...tp nak tk bagi muncul benda alah tu camne erk?

NisaUsoff said...

sila komen kat blog i :"> i da komen nih :">


paksaan nih muahahahahahaaaa

Tomato Gurl's Life said...

sama la..xsuka kalau komen tue ade word verification..huhu..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...