Sunday, October 24, 2010

senam sampai sendat

kalau rajin, pagi-pagi kat PISA, Bayan Baru sana ada sesi aerobik bersama kak rose. sapa-sapa pon boleh ikut. rasanya dah 3-4 tahun dah cek dok p sana. tapi selalunya culas la. jap ada jap takde. kak rose and the gang tetap ada. cek ni hah yang malasnya.

geng aerobik tu takda la pakai camni. nak mampoih? kang penoh orang skodeng lak.

 ramai gak yang join the crowd. yang muda, tua, nenek, tokwan pon ada. kalau tak fit, u tak yah la lompat-lompat macam kak rose. janji ikot je step tu. memang bagus kak rose ni. kalau first time p pon, badan tak akan rasa sakit-sakit. janji ikot cara dia wat stretching dengan betul.  dia pon dah early 40. badan bergetah  solid lagi. kalau tengok dari belakang, perhh.. cam anak dara.

cek paling suka time ada step earobik untuk lagu joget, hindi, atau latin. tetiba terasa macam teror menari. padahal step berterabur ja. boleh la kan.. janji kuar peluh banyak-banyak. kasi nyah itu toksin n toksid dalam badan.

 pictha ehsan google kopipes sini

3 comments:

Tomato Gurl's Life said...

senam best esp.poco2..huhu

MiszNoRuL said...

wah, mari menari!!....

kak beydah >:D<

cek chun said...

tom.. hai melenggang poco-poco.. hehe

norul.. alaaa.. dia kenai la plakkk..hhahaha

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...