Monday, March 21, 2011

bulu sakti

sakti sungguh hingga  bisa membuatku pening sampai seminggu
berpeluh ketiak dari pagi sampai petang
merayau merata-rata mencari sumber dan idea
lagi dua hari ke misi kemuncak
lepas tu T A M A T

boleh la lepaskan lelah di dada
ehh.. dah habih ke lepas tu?
mana ada erti selesai dalam kamus pekerjaanku
takpa, kita buat pelan-pelan....

12 comments:

suri solehah said...

salam mai..salute lah..mintak2 budak2 tu mampu beri persembahan terbaik..setimpal ngan usaha gurunya

gedek! said...

Ingat bulu ketiak tadi....

lalala....

cek chun said...

@suri solehah
atick banyak tolong nih. not me alone. thanks 4 ur doa. mudah mudahan macam tu ler

cek chun said...

@gedek!
syyyyy uncle.. i dah trim ler

Solihin Zubir said...

bulu apa tu kak? hehhe..

cek chun said...

@Solihin Zubir
bulu tiak.
erkkkkk.....

iniialahaku said...

bulu pa ni ha??ehehe...xpa,biar slow mcam unta jnji sampai destinasi...

diana said...

selagi belum tutup mata..
kerja..kerja..kerja...

_labu_

Solihin Zubir said...

tiak sapa? haha.. ;-p

cek chun said...

@iniialahaku
mula2 slow
pastu pecut bagai nak rak!!

cek chun said...

@diana
memang!!!!

cek chun said...

@Solihin Zubir
bulu tiak dak tu ler

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...