Wednesday, March 23, 2011

kalau berani, layan la sampai muntah ijau (kaler takde kena mengena ngan adik ku itu)

i'm sooooo tired today
morning activity gone wrong
evening activity til dusk
hopefully next week i can rest in peace
erkkk.. i mean rest peacefully
without even thinking about my work

and what a tired cek chun do to destress herself?
by listening to dangduts and hindustans till the earwax started to melt
a collection of songs that can make her puke if she listened to them during her happy/normal day
so if you have the gut
do click at the video


8 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lagunya sedap

gadisBunga said...

kecewa. igtkan ada SRK! huhuhu~

MataHati @ MH said...

kalu lagu hindustan ni, cuma tahu penetum penetum jer

cek chun said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
lu layan industan????
wa caya lah sama lu

cek chun said...

@gadisBunga
SRK dah lama cek chun buang dari hidup. sejak dia datang buat konsert tapi tak ajak cek pun

cek chun said...

@MataHati @ MH
lagu zaman mak cek!!
hg old skul sunggoh :p

Solihin Zubir said...

pokke hijau.. ;-p

cek chun said...

@Solihin Zubir
ada ka weii.. ahaha

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...