Wednesday, March 16, 2011

ni macam kalu, solihin zubir pun boleh buat..



cek chun baru kenal sorang blogger ni kat aididleaks.
suka ngan nick dia: gilamakan.
orangnya kecik aje. tapi teror makan tu.
dok belek-belek blog dia, jumpa banyak video dari jepun nih.
adoiihh.. seronok nya dia main masak-masak.
masa kecik-kecik dulu, penuh la perkakas dapoq ni.
sudip kaler pink
dapoq gas
periuk belanga


yang buat dengan tempurung kelapa pun ada
pastu sibuk dok goreng pasir
bubuh daun sikit
sebelum tu, goreng dulu bunga sampai layu
hahahaha.. memang sengal zaman tu


kalau la ini macam senang nak buat sushi, tempura dan steak,
kompem solihin dan ricardo pun boleh masak nih.
boleh la kita main masak-masak no..

7 comments:

iniialahaku said...

hahaha...bnda apa tu cek chun yg depa dok tuang2 tu???ceq xphamla..dia tulis jepang...tpi cam best plak...


ceq pling terror masak ayaq taw...xhangit pon

Woofer Storm said...

tak suka msk,pndai makan je..heheeee

cek chun said...

tu la jepang punya toys.
gila kan
cool gila
hahaha
kalo masak yang ni, kompem tak hangit..

WS,
makan la best..
kalau nak blajaq masak, boleh test macam kat atas

MataHati @ MH said...

sya mals sgt nak masak sekarang ni..
tapi bab mkn everytime ON jer..heheh

cek chun said...

MH, k chun pun on. jom nak p makan kat mana :p

Solihin Zubir said...

amboi akak.. siap menion nama sy lg sbg tajuk entry.. haha.. tau la sy pon kuat mkn.. ;-p

alahai.. comeynya.. tringat msa kecik2 dlu.. mak beli mainan mcm tu.. heheh..

cek chun said...

haha..
nak bagi tau senang sungguh masak dalam video tu..
comei kan..ehhh.. mak beli mainan macam tu eh..
hahaha
mujoq anak dia maintain macho bila dah besaq

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...