Thursday, March 17, 2011

buatlah muka macam mana pun, anis tetap comei


nganga ka
sengih ka
 garang ka 
atau nganga lagi...
sepetang di rumah cek chun. masing-masing sibuk nak menolong auntie buat pai. makan tak banyak mana pun. seronok nak menggelek dan melecek apa yang ada atas meja tu.

7 comments:

iniialahaku said...

vote 4 nganga last...

cek chun said...

hahaha..yesss
same here

gadisBunga said...

budak kecik buat la muka macam mana pun...kiuttt ja kan?

cek chun said...

aah la gb.. cuba kita lak buat.. kena kutuk kaw kaw punya..hehehe

cek chun said...

@cek chun
muahahaha..jadi jugak reply to comment

Solihin Zubir said...

besaq btoi dia nganga..
lapaq sgt ka? heheh..

cek chun said...

@Solihin Zubir
memang jenih takmo tutup mulut.. geram betoi..hehe

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...