Friday, November 26, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

cek suka blog incik adid muaddib kerana banyak info tentang MLM yang saya perolehi dari situ. tulisannya witty bikin cek gelak sorang-sorang. point taken and the humour attract me to him. wahhh ayat.. ;)

cek juga suka blog incik ben ashaari sebab dia baguih punya orang. siap promot blogger baru macam cek. yang penting entry hari-hari dia tulis sampai tak henggat!! bila miss satu hari, owhhh..banyaknya page cek kena klik. tulisannya juga witty. dan dia juga hensam :)

cek juga suka blog kawan virtual ni. dekat dua tahun kenai dia di virtual space. blog tinta kedua nya banyak menceritakan tentang kehidupan dia seharian. baik budak ni. kalau ada adik lelaki, saheh dah cek ambik dia jadi adik ipar :)

blog keempat yang cek suka klik is my friend yang dah berpindah ke langkawi. dulu tinggal bersama anak-anak saja di sini, manakala sang suami di sana. bila dah bersama pada tahun ini, jadi lah dia si suri solehah. memasak tu kegemaran nya. berceloteh lagi la.. :-p hampir semua entry cek di komennya. kira salah seorang pengomen setia selain dari tinta kedua. tq u guys. lap u laa :*

blog last sekali is incik mat gebu. kira dia la blogger pertama cek kenai sejak cek berjinak-jinak dengan dunia masakan dan internet ini. rasanya bermula dengan penggooglelan. dari situ kami ditemukan. sebab apa cek suka dia? sebab dia tak kawen lagi. hahahaha..sengai hang cek chun. cik mat ni rajin masak. rajin apdet, rajin bercerita, rajin mengomen, rajin bagi tips, pandai tangkap pics walaupon bukan guna dslr. wahhh tertaip banyak pula pasai dia.. ekekekeke.. idola.. nak wat gena.

tu la ceritanya wahai incik ben. kenapa cek suka sangat blog depa nih. tq kerna buat segmen nih. cek dapat tau dari blog cplud.

cc: banyak lagi blog list nih. mo cramp jejari kalo ben suroh type semuanya :-p

1 comments:

Lelaki Ini said...

wah
besh sgt2!
tahnaih kpd mereka!!!

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...